Приложения и плейлисти

Правете повече неща с Вашите видео клипове! Разберете Вашите зрители , монетизирайте и защитете Вашето съдържание с парола- каквото и да Ви трябва… имаме правилното приложение за Вас. Pay-Per-View „Плащане за гледане“ (PPV). .

Видео клипове „Плащане за гледане“ (PPV).

Започнете да правите пари днес, като таксувате Вашите зрители за гледането на видео клиповете Ви..

За по-малко от 10 минути можете да :

 • Качите и вградите Вашите видео клипове във Вашия сайт.
 • Да създадете стена за плащане, използвайки билетна система за „Плащане за гледане“ (PPV) - също като тази от ляво.
 • Накарайте зрителите да плащат преди да гледат Вашите видео клипове или излъчванията Ви на живо.

Научете повече »

Защитени с парола видео клипове

Лесно за създаване и опростен начин начин да защитите Вашите видео клипове с парола.

Ако жадувате за допълнителна защита и спокойствие на ума , лесно можете да предпазите с парола един или група или всички Ваши видео клипове, така че само зрители , на които сте изпратили паролите да имат достъп до съдържанието.

Чакайте… това още не е всичко.Можете да настройвате период на изтичане, общ брой на потребление, да отсранявате индувидуални пароли, да виждате кога и как са използвани и т.н., характеристики, които Ви дават пълен контрол .

Научете повече »

Уебкаст и показване на слайдове

Търсите начин да създадете синхронизирано стъпка по стъпка видео или слайдове за Power Point презентация? Погледнете вече напред, защото StreamingVideoProvider покрива и това. Само качвате Вашите видео клипове или слайдове на презентацията, настройвате времетраенето на всеки слайд и… воала. Слайдовете на Вашата презентация ще бъдат перфектно синхронизирани с видео плейбека.

Чакайте… това още не е всичко. Ако правите излъчвания на живо, можете също така да бутнете слайдовете на презентацията към Вашата публика на живо, само с кликване на бутона.

Опознайте Вашата публика

Получаването на обратна връзка в реално време е важна част от всяко събитие на живо!

Със StreamingVideoProvider, имате всички инструменти и приспособления под един покрив и добавянето на чат никога не е било толкова лесно.С кликване на бутон,можете да активирате чат на живо и Вашите зрители могат да се регистрират с тяхните акредитиви от Фейсбук или Туитър или да просто да подадат никнейм и да започнат да си чатят с Вас.

Потребителско генерирано съдържание

С използването на Extвъншен ъплоудър , Вашите потребители могат да качват видео клипове направо от Вашата уебстраница ( точно както в в YouTube или всяка друга уебстраница с генерирано съдържание) тези видео клипове могат да се появят във Вашите видео плейлисти и видео приложения.

Можете да вградите и двете- видео приложението и външния ъплоудър,на Вашата страница, така че всяко изтеглено видео ще пристигне във Вашия акаунт и може или да бъде въведено ръчно или автоматично публикувано, преди да се появи във видео приложението.

To check out the whole process, use the external uploader above to upload a video. It will appear shortly in the playlist above.

Видео стена

Видео стената е идеалното решение, ако искате да представите много видео клипове наведнъж. Персонализирайки видео плейлистите, цветовете, размерите на елементите, скина на плейърите и т.н. благодарение на Студиото за видео приложения е лесно.

Multiple Playlists

Видео приложения с множество плейлисти

Търсите начин да организирате Вашите видео клипове по категории, като онлайн телевизионен канал?

Изберете от голям брой шаблони на видео приложения за вграждане на Вашата уебстраница, блог или социална медия. Спестете време добавяйки и управлявайки Вашите плейлисти без да е необходимо да копирате- поставяте вградения код всеки път, когато искате да направете промени.

Шаблони за видео приложения

Призив за действие

Студиото за видео приложения има мощна търсачка за събития, разрешава Ви да показвате специфични компоненти като бутона „ Призив към действие“ базиращ се на специфични условия ( в края на видеото, по време на плейбека, когато е на пауза и т.н.), превръщайки цялото преживяване в по- интерактивно.

Пуснете видеото, стопирайте го, за да видите клиентския бутон „ Призив към действие“.

Съгласие за гледане

Използвайки търсачката за събития на Студиото за видео приложения можете лесно да определите изискванията на клиента, на които Вашите зрители трябва да отговорят преди да са в състояние да гледат Вашите видео клипове или да получат достъп до плейлистите.

По този пример направихме демо страница „Условия за ползване“. Потребителят може да приеме условията, кликвайки на бутона преди достъпът да му бъде разрешен.

Лесно за създаване и персонализиране

Никога не е било по- лесно да се създаде видео приложение за Вашата уебстраница, блог или социална медия. Благодарение на студиото за видео приложения, можете вече интерактивно да моделирате собствени видео приложения и да ги публикувате в уеб пространството. Отнема по-малко от 10 минути и всеки може да го направи! Всичко минава през браузъра, така че нищо не се инсталира.

Научете повече »

Използване на чужд продукт (Бял етикет) със собствена марка

Създайте собствена марка ( оверлей на лого и текст) в горната част и направете StreamingVideoProvider напълно невидим. Защо? Това Ви позволява да препродавате услуги на Вашите клиенти със собствена марка без инвестиция в инфраструктура или развитие. Идеалното решение за уеб дизайнери, разработчици, организатори на мероприятия в реално време и т.н. Вграденият код е също (Бял етикет), т.е не се показва нашия домейн.

Видео доставка

Доставете по целия свят Вашето записано предварително ( наричано също видео при поискване -VoD) или излъчване на живо HD съдържание по най-добрия възможен начин към активирано устройство флаш или iOS. Благодарение на нашите плейъри и мрежа за доставяне на информация, не е необходимо да се тревожите за различни формати на файла, откриване на устройство или как работи в действителност, защото просто работи.

Научете повече »

Споделяне в социална медия

Докоснете нова аудитория като разпръснете Вашето съдържание в социални, медийни платформи като Фейсбук, Туитър, Wordpress и т.н. или насърчете зрителите да разпространят техните думи до приятели си с бутоните за споделяне във Вашите Вградете Вашето видео във Фейсбук или ги пратете в Туитър- отнема само едно кликване.

Домейн, географска и IP защита

Предотвратете зрители да отмъкват Вашите вградени кодове и да публикуват Вашите видео клипове в техните собствени домейни. Можете просто да определите списъци на проверени домейни домейни и по този начин да заключите съдържанието. Можете също така да обезпечите Вашите видео клипове като изискате географски ограничения ( град, регион, страна), да блокирате индивидуални IP адреси или дори да ограничите броя на съответните зрители, на които е разрешено да излъчват Вашите клипове в рамките на определен часови поток.

Научете повече »

Поддръжка субтитри

Добавянето на субтитри към Вашето предварително записани ( видео при поискване VoD) видео клипове е лесно. Можете да внесете най- обичайните формати за субтитри (src или sub) или да създадете Ваши собствени субтитри, като разграничите всяка линия и времетраене , кога да се появяват.

Допълнителни финкционалности

 • Флаш, RTMP и HLS доставка
 • Голям избор на шаблони
 • Цялостен инструментариум
 • Опции за вграждане на собствена марка за чужд продукт( Бял етикет)
 • Поддръжка мулти- проекти
 • Пълно интерактивно преживяване
 • Дистанционно управление
 • Без никакво инсталиране
 • Безупречна интеграция
Всички функционалности

15-дневен безплатен пробен период

Достъп до всички функционалности на платформата.

StreamingVideoProvider  · Тел: +359 (032) 571 7029
Copyright © 2006-2018

StreamingVideoProvider профил