Вадете пари от Вашето видео

Продавайте Вашите видео клипове онлайн   -   Лесен за вграждане код за скрипт "Плати за да гледаш" (PPV)   -   Приемайте плащания с карти и Paypal - 0% комисионна / Запазете всички печалби.

"Плати за да гледаш" (PPV)

Изкарайте пари още днес като таксувате Вашите зрители за гледане на видео съдържание.

Можете да създадете стена за плащане, използвайки билетната система на "Плати за да гледаш" (PPV) и да я вградите на Вашата страница, блог или социална мрежа.

Хиляди страници използват вече нашето решение "Плати за да гледаш" (PPV) за да продават видео клипове онлайн. Няма защо да си губим времето гледайки от страни - вместо да започнете да печелите пари сега! И запомнете- не вземаме комисионни!!

Това е идеалното решение за премиера на филми, видео клипове с цел обучение, събития на живо и представления.

Гледайте демо на живо

Защитени с парола видео клипове

 • HD на живо и VoD стрийминг поддръжка
 • Единични, групови и глобални пароли
 • Безплатен генератор за пароли
 • Настройване на ограничения за изтичане на период
 • Настройване на ограничения за потребление

Как работи "Плати за да гледаш" (PPV)?

1
НАСТРОЙТЕ ОПЦИИ "Плати за да гледаш" (PPV)

Можете да го направите за отделно видео или да настроите опция йерархия в плейлистата за "Плати за да гледаш" (PPV) по подразбиране

2
КОНФИГУРИРАЙТЕ ВАШИЯ ШЛЮЗ ЗА ПЛАЩАНЕ

Настройвайте Вашия шлюз за плащане (PayPal, 2Checkout, Authorize...) и започнете да приемате плащания,директно от Вашите зрители. Толкова е лесно!.

3
ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ , ПОДХОДЯЩО ЗА ВАШАТА УЕБСТРАНИЦА

Изберете от готовите за употреба шаблони или създайте собствен, използвайки комплекта за дизайн на Студиото за видео приложение.

4
ПУБЛИКУВАЙТЕ ВЪВ ВАШИЯ САЙТ, БЛОГ ИЛИ ФЕЙСБУК

Копирайте вградения вход и го поставете на Вашата уебстраница. Приложението ще се появи след това на Вашата страница с функцията „"Плати за да гледаш" (PPV), която сте настроили.

Single PPV Ticket Playlist PPV Ticket Global PPV Ticket

Гъвкави опции за билети по подразбиране

ОТДЕЛЕН БИЛЕТ

Можете да настроите „отделен билет“ за видео, така че да можете да таксувате Вашите зрители за всяко отделно видео, което гледат.

БИЛЕТ ЗА ПЛЕЙЛИСТА

Зрителите искат понякога да си купят достъп до множество видео клипове. Използвайки „билет за плейлиста “, зрителите могат да гледат група от видео клипове от същата плейлиста/категория.

ГЛОБАЛЕН БИЛЕТ

Ако имате множество плейлисти на различни страници, може да искате да предложите „глобален билет“, който да осигурява достъп до всички видео клипове с опция „"Плати за да гледаш" (PPV)“.

Create Custom Pay Per View Video Options Create and Add Custom Pay Per View Video Ticket Options Custom Pay Per View Video script
1
2
3

Разширени билетни опции

1
НАСТРОЙТЕ ВАШИТЕ РАЗШИРЕНИ ПАКЕТИ

Създайте един или множество разширени пакети.

2
СЪЗДАВАНЕ И ДОБАВЯНЕ НА БИЛЕТИ КЪМ ПАКЕТИ

Добавете един или повече билети към всеки пакет. Всеки билет може да има различно заглавие, цена, период на изтичане & различни ограничения за потребление.

3
СВЪРЖЕТЕ ВАШИТЕ ВИДЕОКЛИПОВЕ КЪМ РАЗШИРЕНИТЕ ПАКЕТИ

Зрителите купуват билет, който е част от специфичен разширен пакет и пускат всички видео клипове, свързани към този пакет.

Other Essential Options

Други основни опции

Единични или повтарящи се плащания
Определете , дали картата на потребителя трябва да бъде таксувана еднократно по време на покупката или дали сумата трябва да се таксува регулярно (месечно, годишно и др.)

Максимално разрешено потребление
Можете да настройвате общия брой на разрешените пъти за закупен билет, който да бъде използван за разширените ( свързани) видео клипове. Например: ако го настроите на 10, зрителят може да гледа или 10 пъти едно определено видео, или 10 различни видео клипа само един път .

Максимално разширено за видео
Това е същото нещо като максимално разрешено потребление, но е валидно за всяко видео. Например: ако го настроите на 2, потребителят може да гледа видеото само 2 пъти.

Other Essential Options

Поръчки и проследяване

Поръчките се показват незабавно
Можете да видите датата и времето на всяка поръчка , включително пълното име, имейл и IP адрес на всеки потребител, купил си билет.

Билет и статистики за парола
Чудите ли се, кои видео клипове са гледали Вашите купувачи и от кои клипове се интересуват? Тази цена информация Ви се осигурява, така че можете да видите всеки преглед или IP- адреса на зрителя, датата, времето, града, региона и страната.

Управление на поръчки
Можете да прекратите достъпа до вече предоставени пароли в момента на тяхното ползване и това веднага ще откаже достъпа на съответния носител на паролата. Можете също да модифицирате ограниченията за билетите и да изпращате отново пароли на потребителите.

Accept Payments Online

Онлайн приемане на плащанията

Работим с едни от най- популярните доставчици на платежни услуги за да Ви осигурим лесен начин за започване на приемане на онлайн плащания с кредитни карти.

Ако имате акаунт в PayPal, 2Checkout.com, или Authorize.Net можете да започнете да събирате онлайн поръчки без да се налага да използвате сложни приложно-програмни интерфейси и документация. Ако желаете да интегрирате друг вид плащания или СМС процесори, моля да използвате нашия приложно-програмен интерфейс *. ( в най-скоро време ).

Email Notifications и Texts

Имейл съобщения и текстове

Когато зрителите направят поръчка, благодарствен имейл бива изпращан автоматично с детайлите на техния закупен билет, линк за достъп и парола, в случай че зрителите трябва да влязат за в бъдеще отново. Използваме НТТР бисквитки , обикновено не изискваме от Вашите купувачи да подават парола след като е извършена покупката. Можете изцяло да персонализирате благодарствения имейл от панела> Статистически страници> шаблон за благодарствен имейл. Можете да също така да ги преведете на друг език. Същото важи и за „ страница преди плащане“, целта на която е да обясни на зрителите, как работи процеса на плащане преди да бъдат изпратени към страницата за безопасно плащане.

Управление на съдържание

Можете да контролирате от разстояние видео клиповете, които се появяват във Вашето приложение "Плати за да гледаш" (PPV). Можете да добавяте или премахвате видео клипове, да променяте заглавията на видеото, описанията, метаданни или да модифицирате техните настройки за плащане за преглед в движение.

Няма нужда да вграждате отново Вашето видео приложение, което вече сте поставили на Вашата уебстраница, блог или дори Фейсбук страница.

Допълнителни функционалности

 • HD на живо и VoD стрийминг поддръжка
 • Флаш, iOS и андроидна поддръжка
 • Безопасен стрийминг
 • Външни качвания и излъчвания
 • Стил и контрол на функционалността
 • Опции ползване на чужд продукт (Бял етикет)
 • Разширени съобщения за достъп
 • Анализи в реално време
 • "Плати за да гледаш" (PPV) и поддръжка парола за програмен-приложен интерфейс
Вижте целия списък с функционалности

15-дневен безплатен пробен период

Достъп до всички функционалности на платформата.

StreamingVideoProvider  · Тел: +359 (032) 571 7029
Copyright © 2006-2018

StreamingVideoProvider профил