Географско блокиране/ Филтриране на ограничения за видео достъп

Ограничете достъпа до Вашето съдържание на видео клипове по поръчка на живо за специфични страни или региони

Географски ограничения

Можете да управлявате географския достъп до Вашето съдържание на видео клипове като упълномощите/ отхвърлите потребители от определени страни или региони. Достъпни са следните опции:

  • Разрешение на всички- Разрешено е Вашето видео да бъде гледано във всички страни и региони.
  • Разрешение само за- Разрешено е само на избрани страни и региони да гледат Вашето видео.
  • Разрешение с изключение на – Разрешено е Вашето видео да се гледа във всички страни и региона с изключение на избраните страни и региони.

Нека започнем

  • 1За да активирате географските ограничения и да създадете шаблон за правилата, който да бъде приложим за други видео клипове и плейлисти, просто кликнете на бутона “Настройки” разположен до видеото или името на плейлистата, завъртете надолу и “Активиране на ограничения за безопасност”.

  • 2След като се активира, трябва да създадете Шаблон за правила за безопасност и да му дадете име като „Моите ограничения“ и да кликнете на “бутона „Запазване”.
Geo-Blocking / Filtering Video Access Restrictions

  • 3Сега кликнете на бутона „Списък географски ограничения" да изберете предпочитаните настройки за ограничения като “Разрешение само за”. Подайте Вашите IP адреси и кликнете на бутона “Въвеждане ( Enter)” на Вашата клавиатура, например–Европа. Ако кликнете на ОК върху изскочилото изображение, ще бъде разрешено на всички европейски страни. Ако бихте искали да дадете разрешение за всички европейски страни с изключение на няколко от тях, напишете Европа, натиснете на бутона „Отказ“ на изскочилото изображение и след това премахнете страни от списъка, например Обединено Кралство. След това приложете промените в шаблона и съхранете промените. Това ще блокира всички зрители , които не са във Вашия списък за географско местонахождение.

Прилагане на съществуващи правила ограничения към други видео клипове и плейлисти.

  • 1Вече след като сте създали правила за ограничения, можете лесно да прилагате правилото спрямо други видео клипове и плейлисти натискайки бутона “Настройки” до видеото или името на плейлистата, завъртете надолу и “Активиране на настройките за безопасност” ( Може да се наложи да активирате “Разширени опции” в раздела с настройките на плейлистата за да видите бутона “Активиране на настройките за безопасност".)

  • 2 Изберете от падащото меню създадения преди това шаблон за правило и кликнете на бутона “Запазване на промените”, за да приложите Вашето правило.

Започнете Вашия 15 дневен безплатен период

Достъп до всички характеристики. Без задължения и не се изисква кредитна карта.

StreamingVideoProvider  · Тел: +359 (032) 571 7029
Copyright © 2006-2018

StreamingVideoProvider профил