EzeCaster мобилен

Мобилни Live Streaming
По всяко време навсякъде

 
 
 
 
 

EzeCaster мобилен е iOS App, което ви позволява да излъчват 720p HD видео на живо използвате вашия iOS устройство (iPhone iPad). Благодарение на 3 G, 4 G и поддръжка на безжична връзка зрителите си никога няма да пропуснете момента. Дали вие сте излъчващи събрание на вашите служители

по целия свят представляват клас за вашето дистанционно студенти или използване EzeCaster Mobile да споделят един исторически момент с милиони зрители. Това е прост като отваряне на ап и да започне излъчване.

Достигне всички устройства

Поток за компютри, Mac-ове и мобилни устройства

EzeCaster Mobile ви позволява да поток живо за всички устройства. Независимо дали вашите зрители гледат от настолен компютър или iPad те винаги ще можете да видите вашите събития. Това е благодарение на StreamingVideoProvider облак доставка мрежа (CDN). StreamingVideoProvider видео платформа настоява си потоци до глобална аудитория с помощта в правилния формат, който работи за техните устройства. Което ви позволява да напълно да участват в създаването на съдържание.

Reach All Devices
Cloud Recording

Облак записи

Запис на живо събития за наблюдаване по заявка

EzeCaster мобилен използва StreamingVideoProvider облак видео платформа, която ви позволява да автоматично да записва предавания на живо. Вашите записи са налични във вашия профил и готови да бъдат споделяни или архивирани за по-нататъшна употреба. С видео при поискване и с живо стрийминг, възможностите са безкрайни.

Управление

Управление на всичките си живея и на-искане видеоклипове

EzeCaster мобилни ви позволява да управлявате цялата си видео библиотека, включително при поискване и на живо събития, които са били създадени в други устройства, например вашият настолен компютър. Това го прави изключително лесно да търсите, преименувам и дори изтривам вашите видео файлове.

Пълен контрол

Поемете контрола на вашите потоци с глоба мелодия корекции
Full Control

Качване на камерата свитък

Качване на видеоклипове директно от вашия мобилен телефон
Camera Roll

StreamingVideoProvider платформа

Ядро интегриране с платформа за видео StreamingVideoProvider

EzeCaster мобилен е напълно интегриран в StreamingVideoProvider видео платформа. Тази дълбока интеграция предоставя изключителни функции като платени, което ви позволява да зареждате зрителите си да гледат вашето съдържание. Гео място ограничения, ограничения на домейн име, IP ограничения и защита с парола ви дава пълен контрол над вашата видео съдържание. Най-доброто от всички, за разлика от други места, StreamingVideoProvider не вземам притежание или авторските права на вашето съдържание и не споделя / разпространение на вашето съдържание.

Integration

EzeCaster мобилен v1.1 функция преглед

 • Създаване и изтриване на събития на живо
 • Поток директно на живо събитието играчите, създадени в рамките на ап, както и живи играчи, създадени от вашия компютър, включително платени и парола защитени играчите
 • Фина настройка си Live стрийминг настройки, включително:
        -Размер видео
        -Аудио / видео предаване
        -Кадъра в секунда
        -Ключови интервал
        -Live Streaming курс корекция, докато излъчващи
 • Камера избор и контрол, включително:
        -Предна част облицовка фотоапарат
        -Задна камера
        -Светкавица вкл. / изкл
        -Избор на предаване аудио & видео, видео или просто аудио
 • Управление на цялата библиотека на живо и видео при поискване директно от ап, включително:
        -Търсене
        -Преименуване
        -Изтриване

StreamingVideoProvider  · Тел: +359 (032) 571 7029
Copyright © 2006-2018

StreamingVideoProvider профил