Съобщение за пресата

7N - обогатен с HD видео уебсайт доказва успешно привличането и задържането на посетителите

ЛОНДОН, 15 септември, 2010 - StreamingVideoProvider, номер 1 в света изцяло автоматизирана „всичко в едно“ платформа, която осигурява видео услуги „по поръчка“ и „стрийминг на живо“ сподели днес , че 7N A/S, базирана в Копенхаген компания за консултации и обучение- с офиси в Индия, Китай, Норвегия, Полша, Холандия, Швеция и Обединеното кралство, с над 20 години опит на пазара в комплексната система развитие, предоставяне на качествени консултантски услуги в обществения и държавния сектор, с основна експертна област - подкрепата и развитие на сложни решения, представени от IT отделите на разработване - наблюдава значително увеличение в трафика на своята уебстраница след въвеждането на онлайн видео излъчвания

Директорът по изграждане на корпоративна новаторска марка в 7N Тони Готлиб казва: „ Като водещ играч в консултантската и обучаващата сфера, искахме да пуснем онлайн видео клипове на нашия сайт като за начало, да обучаваме нашите посетители за нашите възможности, предлагания, мрежи и позициониране. Щастлив съм да кажа, че този модел беше много успешен!"

Относно измеренията на 7N за избирането на партньор, той добавя: „ Ние бяхме се решили за онлайн видео платформа, която да интегрира нашето местно регионално приложение- интерфейс с висока гъвкавост и минимални опасности. Най-важното, искахме смяната да се осъществи с минимална човешка намеса."

"Още, докато интеграционния процес беше в ход и 7N добавяха отново тяхното начало-край, те започнаха да използват преконфигурирания „ ТВ канал“, който им позволява да създават и персонализират техни собствени ТВ канали. С пълен дистанционен контрол над целия ТВ канал, сметнаха за лесно да създават и разпространяват техните видео клипове. В 7N открихме страхотен партньор. Тяхната отдаденост на 100 % на високото качество е огледално на нашето.“- казва господин Шкодров , Генерален директор на StreamingVideoProvider.

С характеристиката за автоматично публикуване на StreamingVideoProvider, разрешаваща на 7N да публикува предавани видео клипове към плейлисти или първи да ги разглеждат и след това чрез ръчно подаване да ги публикуват с неограничен брой в плейлистата, HDTV качество с мигновен плейбек, 7N видео клиповете бяха изключително успешни в привличането на клиенти и в тяхното запазване.

"По време на стъпката на разработване , ние бяхме в близък контакт с инженерите от StreamingVideoProvider и имахме много леко общуване относно темите, с които се сблъскахме в изграждането на началото и края на видео сайта. Сега започваме да използваме HD видео за всички нови продукции и StreamingVideoProvider има необходимите възможности за управление на HD съдържание. В крайна сметка, от голяма важност е за нас да се работи с компания, която е 100% отдадена на нашите невероятно високи стандарти за качество и StreamingVideoProvider доказа, че е в състояние да го направи“.- казва господин Тони Готлиб, Директор на 7N.

Относно 7N

7N A/S, базирана в Копенхаген компания за консултации и обучение, с офиси в Индия, Китай, Норвегия, Полша, Холандия, Швеция и Обединеното Кралство, с над 20 години опит на пазара в сложната система за развитие, предоставяне на качествени консултантски услуги в обществения и държавния сектор, с основна експертна област - подкрепата и развитие на сложни решения, представени от IT отдели. 7N провежда обучения на IT специалисти в множество професионални области.

Като основен принцип, 7N наема най-добрите и опитни IT консултанти. В Дания, в момента организацията е разположила над 250 специализирани консултанти, но си остава на операционно ниво сравнително слаба със само около дузина служители в управлението, продажбите и администрацията. В успеха на датската операционна система, 7N се впуска в увеличаване на международните филиали. Днес , 7N има компании в Индия, Китай, Норвегия, Полша, Холандия, Швеция и вече в Обединеното Кралство.

Всеки филиал е уникален и проектиран да работи ефективно в рамките на условията и параметрите на всяка страна. Това, което работи в Дания не е непременно работещо в Китай, но мениджъри във всяка страна знаят как да оптимизират своите територии и разпределят своите операции спрямо това . Въпреки това всички страни споделят общата марка и общия дух на компанията като честност, корпоративна почтеност и финансова прозрачност.

Расте броят на изпълнители, които са работили в една страна и са премествани в друга, прехвърляне на уменията им на новата територия и поддържане на връзката им с 7N - по-нататъшно доказателство, че хора като работа с 7N, някои го правят непрекъснато от 10 години или повече. Глобален обхват на компанията е свързан с увеличаване на възможностите за клиенти и контрагенти - ако искате да обсъдите възможността да се кооперирате с 7N свържете се с нас - ние ще бъдем щастливи да направим необходимото представяне нашите колеги от Ваше име.

За StreamingVideoProvider

StreamingVideoProvider е онлайн видео платформа „по поръчка“ & стрийминг на живо, която позволява на всеки собственик на видео съдържание да качи, видео конвертира , ръководи , публикува, излъчва и продава своите видеоклипове онлайн. С пакети, започващи от само £9 / €10 / $14 на месец и функции като „„Плащане за гледане“ (PPV)“ & списък с телевизионни плейлисти , външни ъплодъри за зрителите на Вашия уебсайт, безплатно видео извън обсега, достъп до приложно- програмен интерфейс ( API), FTP/HTTP папки за гледане плюс много други полезни инструменти, нашата платформа е предпочитана за хиляди потребители по целия свят.

В StreamingVideoProvider ние помагаме на компании с проектирането , разработването и прилагането на сложни за изграждане стрийминг видео решения, които ще покрият нуждите на конкретния бизнес.Основана през 2006 г., StreamingVideoProvider е в момента е хост на над 100,000 клипове и стрийминг над 30,000,000 минути видео метраж на година.

URL: www.streamingvideoprovider.com

За плейлистата на StreamingVideoProviderAbout от ТВ канали

Плейлистата за ТВ канали е комбинация от главния видео плейър, плейлиста на видео клипове и търсачка- всичко генерирано в едно кликване на бутона! Идеално за потребители, които търсят да публикуват видео клипове под формата на плейлиста, с еднократен вграден код за интеграция, 7N реши веднага да използва тази характеристика, тъй като плейлистата може да бъде контролирана по- късно, без да е необходимо вградения код да се модифицира по –нататък. След публикуване на уебстраницата си , 7N можаха веднага да добавят видео клипове към плейлистата.

Започнете Вашия 15 дневен безплатен период

Достъп до всички характеристики. Без задължения и не се изисква кредитна карта.

StreamingVideoProvider  · Тел: +359 (032) 571 7029
Copyright © 2006-2018

StreamingVideoProvider профил