Главни функционалности

Предлагаме голям брой функционалности, които ще направят Вапия видео стрийминг лесен.

Видео приложения и плейлисти

Видео приложенията могат да Ви спестят време и пари, които бихте похарчили в противен случай, като се сами да ги разработите. Те са изградени от отделни компоненти като видео плейъри, плейлисти, търсачки, уебкаст), слайдове, форми, чат на живо, инструменти за социални споделяне и т.н. Тези компоненти са предназначени да работят заедно.

Научете повече »

Видео плейъри

За да предавате Вашите предварително записани видео клипове, Ви трябват видео плейъри. Създаването, персонализирането и вграждането им на уебстраница е лесно. Можете да изберете различни типове, цветове, размери и функционалност, които най- добре пасват на Вашия бизнес, или дори да променяте марката и да ги препродавате на Вашите клиенти.

Научете повече »

Плащане за гледане (PPV) и защита с парола

Искате да монетизирате Вашите видео клипове или излъчвания на живо? Не търсете повече! За по-малко от 15 минути можете да настроите Ваше лично решение за достъп на членове и да го вградите на Вашата уебстраница, блог или дори Фейсбук фен страница, откъдето Вашите клиенти ще купуват билети/достъп да гледат видео съдържание.

Learn More »

Излъчване на живо и "При поискване" (VoD)

Доставете Вашето съдържание на живо & видео при поискване, като използвате HD видео стрийминг с много битова скорост( CDN мрежа за доставка на информация), безопасно, с пълен контрол и мигновен плейбек на Вашите зрители - - без значение къде са. Ние опростяваме доставката до все по-комплексна екосистема от устройства и стандарт в уеб пространството, мобилни и свързани телевизори.

Научете повече »

Защита и поверителност

Признаваме важността на видео защитата и личните данни. Получавате пълен контрол над името на домейна, индивидуалното IP и географските ограничения плюс още много други опции, които правят Вашето съдържание гледано от упълномощени зрители и предпазват от изтегляне и използване от неофициални/ нелегални канали за доставка.

Научете повече »

Анализи

Чудили ли сте се, какво е местонахождението на зрителите Ви , кога и какво гледат и колко са ангажирани? Нашият всеобхватен инструмент за анализ Ви показва тази ценна информация в реално време. Проследяването по Топлинна Карта (heatmap) показва точно къде потребителите са най-ангажирани и в коя част живеят.

Научете повече»

Партньорски и Афилиейт програми

Не пропускайте възможността да станете част от най-актуалните и бързо растящи пазари! Ние предлагаме най-пълната и достъпна видео платформа - използвайте я за собствен бизнес. Можете още днес да създадете Ваша собствена онлайн платформа и станете доставчик на стрийминг видео услуга. Можете също така месечно да печелите щедра комисионна като афилиейт съдружник.

Научете повече »

API за разработчици

Търсите начин за взаимодействие с платформата по Ваш собствен начин? Няма проблеми- ние имаме разширени програмно-приложни интерфейси (API и JS API), които Ви позволяват да направите почти всичко.Можете да качите или създадете излъчвания на живо направо от Вашата уебстраница, да автоматизиране процеса на публикуване, да получите видео анализ, да взаимодействате с плейърите и т.н.

Научете повече »

Ако Ви трябва по детайлна информация, можете също така да погледнете нашия пълен списък с характеристики Пълен списък с характеристики

15 дневен безплатен пробен период

Достъп до всички функционалности на платформата.

StreamingVideoProvider  · Тел: +359 (032) 571 7029
Copyright © 2006-2018

StreamingVideoProvider профил