Видео стрийминг партньори , платформа ( Бял етикет)

Създайте Ваша собствена платформа за видео стрийминг и станете доставчик на видео услуги.

Конкурентите са инвестирали милиони, но Вие не трябва да го правите!

Пазарът на видео услуги разцъфтява както никога преди това ( очаква се да достигне 12 билиона до 2014) с приемането от клиентите на широколентовото предаване се създадоха уникални възможности за качване и монетизирането на богато медийно съдържание.

Променили коренно концепцията на онлайн видео платформата, НИЕ сме първата компания в света, която предлага онлайн видео платформа, която всеки партньор може да вгради на собствената си страница и да започне да генерира доходи.

Other Essential Options

Как работи?

Направете си собствена видео платформа, вградена на Вашата уебстраница.

Поставете Ваши собствени цени над нашите цени на едро.

Вашите клиенти се регистрират с Вас и получат достъп до техните видео панели, където те сами могат да управляват всички аспекти на техните услуги „по поискане“ & стрийминг на живо.

Безкрайни възможности! Не се изискват специални умения! Всичко е автоматизирано!

Научете, как работи

Ползи и функционалности

ПОЛЗИ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
 • До 30% отстъпки за Вашите планове за услуги и добавки на функционалности.
 • Без месечни разходи! Без такси за настройките!
 • Няма нужда да се купува хардуер или да инвестирате в разработване.
 • Без ограничения! Изберете Вашите собствени граници на печалба и първоначални такси за настройване.
 • Генерирайте постоянен месечен доход от Вашите клиенти.
 • Спестете време & пари- напълно автоматизирана видео платформа.
 • Разширете настоящите си предложения & добавете стойност към бизнеса си.
ПОЛЗИ ЗА ВАШИТЕ КЛИЕНТИ
 • Сами да публикуват видео чрез собствени си контролни панели.
 • Лесни за използване видео ъплодъри, видео конвертори, инструменти за публикуване и т.н.
 • Решения за използване на чужди продукти ( Бял етикет), които могат да се използват по-нататък като възможности за дистрибуция.
 • Мигновени & безплатни пробни акаунта.
 • Изпитани и доказани решения за стрийминг на видео.
 • Достъп до всички ежедневно разработени функционалности, както са добавени.
 • При поискване от клиент- създаване на решения.
ВАШАТА МАРКА & ЛИЧНИ ДАННИ
 • 100 % използване на чужд продукт ( Бял етикет) за онлайн видео платформа.
 • Цялостно вграждане в рамките на съществуваща уебстраница.
 • Вашите клиенти остават наши клиенти. Ние сме невидими.
 • Мигновенни & безплатни пробни акаунти.
 • Изпитани и доказани решения за стрийминг на видео.
 • Достъп до всички ежедневно разработени функционалности, които се добавят.
 • При поискване от клиент- създаване на решения.
ВИЕ РЕШАВАТЕ, ВИЕ КОНТРОЛИРАТЕ
 • Поставете Ваши цени над нашите цени на едро.
 • Таксувайте с поставените от Вас такси.
 • Продавайте в собствената си валута.
 • Персонализирайте данъците и ДДС – то спрямо Вашето местонахождение.
 • Създайте собствени емайл шаблони и екранни съобщения.
 • Напълно възможен превод на Вашия език.

Пазарни предимства

ОБХВАТ И ДИСТРИБУЦИЯ

Вашите клиенти търсят достъпна видео платформа, която да управляват самостоятелно, лесна за употреба и изцяло заредена с много функционалности, позволявщи им да публикуват видео клипове, реклами или споделят с други потребители. Има много решения за управление на видео клипове, повечето от тях, ако не всички имат ограничен обхват на излъчване или ограничения за размера на видеото и дължина, плюс други недостатъци.

Вашата онлайн видео платформа няма само да Ви разреши тегления до 10 GB видео клипове, но също така предлага услуга за излъчване на живо на видео с постоянна активация, така че всеки може да се регистрира и пусне събитие на живо. Още по-важно е персонализирането на марка, позволяваща на клиента да предлага решения като собствени.

МОНЕТАЗАЦИЯ

Вашите клиенти могат вече да монетизират тяхното видео съдържание. Използвайки Вашата видео платформа , те имат възможността да увеличат доходите си благодарение на функционалността „Плащане за гледане“ (PPV)“. Вашите клиенти могат да изберат да продават видео билети или абонаменти, което - в края на деня - осигурява възможности за доход за всеки и увеличава лоялността на базата данни на клиентите.

ВЪТРЕШНА ИНФОРМАЦИЯ

Нашите усилия в търсенето и развитието са фокусирани в подобряването на това, което сме създали и нашите иновации ще бъдат направени достъпни за Вас, подсигурявайки се, че Вие сте постоянно по-напред от конкуренцията. Имайки постоянно предлагане на най- пресните нови функционалности към Вашата онлайн платформа, веднага щом са били разработени от нашите способни разработчици, ние подсигуряваме нашите партньори, че можем да им предложим да ползват най-добрия и най-актуалния продукт.

ЗАЩИТА

Вашата марка е защитена. Няма да възникне конфликт на интереси и Вашите клиенти ще виждат само Вашата марка е защитена. Цялостната видео платформа е вградена във Вашата собствена уебстраница, всички форми, екранни съобщения и всякакви други комуникации между Вашата онлайн видео платформа и Вашите клиенти е персонализирана изцяло от Вас. Като добавка, ние осигуряваме маскиране на домейн, което допълнително ще обезпечи възможността клиентите да получат информация за Вас.

КАЧЕСТВО

Надеждни услуги, 100 % ъптайм и наблюдение 24/7 ( 24 часа на денонощие) правят нашата платформа една от най- солидните по света в този отрасъл. Качване, видео конвертиране и стрийминг са покриват от Вашия сайт, така че можете да спестите време и усилия.

Започнете с Вашата компания за видео хостинг

Вашата марка. Нашата платформа. Нашата поддръжка. Вашата печалба.

Променяйки напълно концепцията за видео платформа, ние сме първата компания в света която предлага мигновена видео платформа за използването на чужд продукт (Бял етикет) като свой и софтуер като услуга (SaaS), която всеки партньор може да вгражда на своята уебстраница и да започне да предоставя стрийминг видео услуги на собствените си клиенти.

Как да започнем

 • Кандидатствайте сега за да получите достъп до Вашия админ панел - Кандидатствайте сега
 • Настройвате и персонализирайте Вашата онлайн видео платформа (OVP)
 • Можете да поставите Вашите собствени цени на едро ( вижте по-долу) за плановете за услуги и за добавките, които ще предлагате и продавате на Вашите клиенти.
 • Генерирайте код за видео конвертиране на Вашата онлайн видео платформа и го копирайте на Вашия уебсайт. Това ще покаже на дисплея екраните за влизане и регистрация в рамките на Вашата страница, където Вашите потребители могат сами да управляват всичко.

Поздравления! Току - що спестихте много пари за уеб разработване и инфраструктура, и вече сте готови да започнете Вашия нов бизнес.

Какво e необходимо за да станете партньор?

ДЕПОЗИТ "ПОРТМОНЕ"

На базата на сумата, която депозирате във Вашето портмоне, ще Ви дадем между 10% и 30% отстъпка на Вашите планове за услуги и добавки. Сумите се плащат предварително и се пазят във Вашето портмоне, от където ще теглим нашите пълни цени за продажби за плановете за услуги и добавки, които продавате на Вашите клиенти.

( Вашата месечна цена за продажба + първоначалната еднократна такса) цена на едро = Вашата месечна печалба
АКТИВНИ ПОТРЕБИТЕЛСКИ АКАУНТИ

Очаква се партньорът да намери и регистрира поне 3 активни акаунта в рамките на първия 6-месечен период на търговия.

Депозити "Портмоне"
Депозити "Портмоне" Предлагани намаления Пример за предлагани отстъпки/ Бизнес план RRP = ££49/месечно
£1,000  (~ $1600) 10% Вашата цена = £49 - 10% = £44.1
£2,000  (~ $3,200) 20% Вашата цена = £49 - 20% = £39.2
£5,000 (~ $8,000) 30% Вашата цена = £49 - 30% = £34.3

Молим да отбележите: Всички нива на партньорство не включват приложно-програмен интерфейс (API). Трябва да депозирате поне £2,000 за да имате Студио за видео приложения като опция, която да предложите на Вашите клиенти.

Най-често задавани въпроси

ТОВА НАИСТИНА ЛИ Е УНИКАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ?

Да, така е. Вярваме, че никой друг не предлага същата или дори подобна бизнес възможност. Други фирми са инвестирали милиони в техните онлайн видео платформи и техните цени за продажба на подобни услуги са много по-високи. Имате възможността да вземете всичко, което имаме и да го превърнете във Ваше собствено решение. Тъй като си имате работа с главния доставчик, имате много добри цени на едро , с които да започнете. Просто трябва да ги представите правилно на пазара и да си намерите клиенти. Можете дори да предложите услуги за управление и да представите еднократна първоначална такса и да запазите цялата за себе си.

ИМАМ ДЕЙСТВАЩ БИЗНЕС И УЕБСТРАНИЦА. МОГА ЛИ ДА ВГРАДЯ ПОТРЕБИТЕЛСКИЯ ПАНЕЛ И ДА НАСОЧВАМ СЪЩЕСТВУВАЩИ КЛИЕНТИ?

Да, можете. Имаме отворено ID решение на място, което Ви разрешава безпроблемна интеграция на нов стрийминг видео потребителски панел с Вашата съществуваща база данни/ CMS. Вашите съществуващи потребители могат да се регистрират автоматично и да получат достъп до нов видео панел и да управляват сами техните видео стрийминг задачи.

ЗАЩО СЕ ИЗИСКВА ПРЕДВАРИТЕЛНО ПАРТНЬОРСКО СПОРАЗУМЕНИЕ?

1) Ние бихме искали да работим със сериозни хора, които вярват в тази пазарна ниша. 2) Тъй като директно събирате парите, ние бихме искали да намалим нашите рискове и разноски. 3) Не искаме да наводним пазара с онлайн видео платформи и това е причината да имаме изисквания за минимум.

ПРЕДОСТАВЯТЕ ЛИ БЕЗПЛАТЕН ПРОБЕН ПЕРИОД?

Да. След кандидатстването за партньорство, ако сте одобрени, можем да Ви предложим безплатен пробен период от 14 дни до административния панела на онлайн видео платформата. Абсолютно същият панел ще използвате за разпространението на Вашия стрийминг видео бизнес.

МОГА ЛИ ДА УВЕЛИЧА ПРОЦЕНТА (%) НА ПАРТНЬОРСКА ОТСТЪПКА , АКО ИНВЕСТИРАМ ПОВЕЧЕ ПАРИ?

Да. Можете да направите това по всяко време, като просто добавяте повече средства към Вашето портмоне.

КОЛКО ДЪЛГО ВРЕМЕ ЩЕ ОСТАНАТ СРЕДСТВАТА В МОЕТО ПОРТМОНЕ И КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ СЛЕД ТОВА?

Всяка транзакция „портмоне” е валидна за 24 месеца. Основното изискване за ставане на партньор е да се гарантира определен годишен оборот, което означава, че поне веднъж на 24 месеца трябва да пълнете Вашето портмоне. Предишните средства, които сте имали налице ще бъдат включени. Ако не сте използвали напълно/ оползотворили/ последните плащания след 24 месеца, всички налични средства във Вашето портмоне ще бъдат изравнени на 0 и Вашите клиенти ще бъдат автоматично изключени.

Започнете с Ваша компания за видео хостинг

Вашата марка. Нашата платформа. Нашата поддръжка. Вашата печалба.

MyVideoPanel.com

Разгледайте нашето демо

Тук има фиктивна Joomla страница за демонстриране гъвкавостта на платформата: http://www.myvideopanel.com:

Следните линкове Ви показват колко безпроблемно сме вградили страниците на онлайн видео платформа в допълнение на CMS страниците.

Списък с цени:
www.myvideopanel.com/platform.html#panel_price_list

Форма за регистрация на клиент:
www.myvideopanel.com/platform.html#panel_registration

Форма за вход на клиент:
www.myvideopanel.com/platform.html#none

Всеки партньор може да извърши една и съща процедура на вграждане в рамките на минути и да започне свой стрийминг видео бизнес.

Започнете с Ваша компания за видео хостинг

Вашата марка. Нашата платформа. Нашата поддръжка. Вашата печалба.

Приложение за партньорство

Благодарим Ви за изпращането на молбата. Ще се свържем с Вас в най-кратък срок!

Моля попълнете формата по-долу и кандидатствайте за партньорство.

Потвърждаване на искане

Ключови ползи

Ползи за Вашия бизнес
 • До 30% отстъпки за Вашите планове за услуги и добавяне на функционалности!
 • Няма нужда да се купува хардуер или да инвестирате в разработване.
 • Без ограничения! Изберете Вашите собствени граници на печалба и първоначални такси за настройване.
 • Генерирайте постоянен месечен доход от Вашите клиенти.
 • Спестете време & пари- напълно автоматизирана видео платформа.
 • Разширете настоящите си предложения & добавете стойност към бизнеса си.
Benefits for your clients
 • Сами да публикуват видео чрез собствени си контролни панели.
 • Уникални функционалности видео ъплодъри, видео конвертори, инструменти за публикуване и т.н.
 • Решения за използване на чужди продукти ( Бял етикет), които могат да се използват по-нататък като възможности за дистрибуция.
 • Мигновени безплатни пробни акаунти.
 • Изпитани и доказани решения за стрийминг на видео.
 • Достъп до всички ежедневно разработени функционалности, както са добавени.

StreamingVideoProvider  · Тел: +359 (032) 571 7029
Copyright © 2006-2018

StreamingVideoProvider профил