За нас

StreamingVideoProvider е най-пълната и достъпна видео платформа, даваща възможността на хиляди собственици на видео съдържание по целия свят да зареждат или да излъчват на живо направо от техните уебстраници без ограничения и реклами.

Всеки, дори и без технически познания, може да използва многобройните характеристики на StreamingVideoProvider и решенията да ги монетизира, да ги защити с парола или просто да излъчва по собствен и безопасен начин тяхното HD видео съдържание от компютри, смартфони, таблети и други свързани устройства на зрителите.

StreamingVideoProvider предоставя възможности на много партньори по света като им предоставя панели за използването на чужд продукт ( Бял етикет), които са вградени в техните страници, по този начин им се дава възможността да станат доставчици на стрийминг видео услуги и им се предлагат същите характеристики и решения, които предлага същинската платформа на StreamingVideoProvider, но с тяхната марка, език и структура за ценообразуване.

Решението е предоставено като IaaS ( инфраструктура като услуга) под формата на вграден код, който партньорите могат само да копират и поставят на тяхната уебстраница, правейки достъпна цялата инфраструктура само за минути.

Фактът , че няма разходи за разработка или сървър инфраструктура за инсталиране и поддръжка- тъй като всичко е покрито от StreamingVideoProvider- се превръща спрямо разходите в уникално ефективен начин за всякакви по големина компании да станат доставчици на стрийминг видео услуга.

Основана през 2006, в момента StreamingVideoProvider е хост на над 200,000 видео клипа и излъчва над 40,000,000 минути и видео метраж при поискване на година. Частна собственост е, печеливша компания със седалище в Лондон, Обединено Кралство. Компанията има офиси в Сан Диего-Калифорния, България и Украйна.

Започнете Вашия 15 дневен безплатен период

Достъп до всички характеристики. Без задължения и не се изисква кредитна карта.

StreamingVideoProvider  · Тел: +359 (032) 571 7029
Copyright © 2006-2018

StreamingVideoProvider профил