Разрешаване или отказване на достъп до Вашите видео клипове на IP-адреси

Защитете Вашите видео плейъри и приложения от неупълномощени IP-адреси

Защита на Видео Стрийминг и Видео Хостинг по IP ИП Адрес

Това е страхотна функция за корпоративни потребители или за всеки, който иска да ограничи видео достъп въз основа на IP-адрес. Както знаете всички потребители в рамките на една организация имат еднакви външни IP адреси. Тази функция ще блокира достъпа на зрители извън Вашата организация. Можете да избирате функцията „Разрешено само за“ и да подавате един или множество IP адреси. При подаването на IP адреси , само връзки, произлизащи от определен IP адрес, ще са в състояние да гледат видеото.

ОПЦИИ ЗА ОГРАНИЧЕНИЕ НА IP- адрес:

  • Разрешение за всички- Разрешено е Вашето видео да се гледа от всеки IP адрес.
  • Разрешение само за- Разрешено е само на избрани IP адреси.
  • Разрешение с изключение на – Разрешено е на всички IP адреси с изключение на подадените.

Нека започнем

  • 1За да активирате ограничения за IP и да създадете Шаблон за правилата, които да важат за други видео клипове и плейлисти, просто кликнете на бутона “Настройки” разположен до видеото или името на плейлистата, завъртете надолу и “Активиране на ограничения за безопасност”.

  • 2След като се активира, трябва да създадете Шаблон за правила за безопасност, давате му име подобно на „ Моите ограничения“ и кликвате на бутона “Запазване”.
Domain Name Video Security

  • 3А сега кликнете на списъка избор на IP адрес и изберете предпочитаните настройки за ограничения като “Разрешение само за”. Подайте IP адресите и натиснете бутона “Въвеждане „Enter” на Вашата клавиатура за до потвърдите подадените IP адреси. След като сте подали избраните IP адреси във Вашия списък, кликнете на бутона “Прилагане на промени в шаблона”,за да съхраните промените в шаблона за правилата и натиснете на бутона ‘Запазване на промените” за да потвърдите и приложите промените към Вашето видео или плейлиста.
Allow / Deny IP

Прилагане на съществуващи правила ограничения към други видео клипове и плейлисти

  • 1След като вече сте създали правила за ограничения, можете лесно да прилагате правилото спрямо други видео клипове и плейлисти натискайки бутона “Настройки” до видеото или името на плейлистата.
Allow / Deny IP for video playlists

  • 2“Активиране на настройки за безопасност” (Може да се наложи да активирате “Разширени опции” в раздела с настройките на плейлистата за да видите бутона “Активиране настройки за безопасност” .)

Allow / Deny IP

  • 3Изберете от падащото меню създадения преди това шаблон за правило и кликнете на бутон “Запазване на промените” за да приложите Вашето правило.

Започнете Вашия 15 дневен безплатен период

Достъп до всички характеристики. Без задължения и не се изисква кредитна карта.

StreamingVideoProvider  · Тел: +359 (032) 571 7029
Copyright © 2006-2018

StreamingVideoProvider профил