Защита на домейн име на видео & безопасност

Защитете Вашите видео плейъри и приложения да бъдат вграждания на неупълномощени домейни

Ограничения за достъп на име на домейн

Ограниченията на домейн Ви разрешават да се предпазите хакери на неупълномощено съдържание да използват Вашите видео клипове на тяхната страница.

Да предположим, че сте публикували видеото на Вашия домейн и един от Вашите зрители е посетил Вашата уебстраница и е копирал вградения код , който сте използвали за публикуването на Вашето видео. Това лице няма да е в състояние да използва това видео на неговата страница, ако се използват ограниченията за име на домейн.

ОПЦИИ ЗА ОГРАНИЧЕНИЕ НА ДОСТЪП:

  • Разрешение на всички- Разрешено е Вашия видео плейър да се вгражда на всеки домейн.
  • Разрешение само за- Разрешено е само на избрани домейни.
  • Разрешение с изключение на – Разрешено е на всички домейни с изключение на подадените.

Нека започнем

  • 1За да активирате ограничения за домейн и да създадете шаблон за правилата, който да бъде приложим за други видео клипове и плейлисти, просто кликнете на бутона “Настройки” разположен до видеото или името на плейлистата, завъртете надолу “Активиране на ограничения за безопасност”.

  • 2След като се активира, трябва да създадете Шаблон за правила за безопасност давате му име подобно на „ Моите ограничения“ и кликвате на бутона “Запазване”.
Domain Name Video Security

  • 3А сега кликнете на избор на списък избор на домейн изберете предпочитаните настройки за ограничения като “Разрешение само за“. Подайте името на домейна изключвайки ( http://www. ) и кликнете на бутона “Въвеждане (Enter)” на Вашата клавиатура за до потвърдите подадения домейн.

  • 4След като сте подали избраните домейни във Вашия списък, натиснете бутона “Прилагане на промени в шаблона”, за да съхраните промените в шаблона за правилата и натиснете на бутона ‘Запазване на промените” ,за да потвърдите и приложите промените към Вашето видео или плейлиста.
Allow / Deny Specific Domains

Прилагане на съществуващи правила ограничения към други видео клипове и плейлисти

  • 1След като вече сте създали правила за ограничения, можете лесно да прилагате правилото спрямо други видео клипове и плейлисти натискайки бутона “Настройки” до видеото или името на плейлистата, завъртете надолу и “Активиране на настройките за безопасност” ( Може да се наложи да активирате “Разширени опции” в раздела с настройките на плейлистата за да видите бутона “Активиране на настройките за безопасност”.)

  • 2 Изберете от падащото меню създадения преди това шаблон за правило и кликнете на бутон “Запазване на промените” за да приложите Вашето правило.

Започнете Вашия 15 дневен безплатен период

Достъп до всички характеристики. Без задължения и не се изисква кредитна карта.

StreamingVideoProvider  · Тел: +359 (032) 571 7029
Copyright © 2006-2018

StreamingVideoProvider профил