Видео плейъри - Flash, HTML5, iOS и Android поддръжка

Брандиране на плейър (Бял етикет) | Лесен за създаване и персонализиране | Вграден във Вашата уебстраница, блог или социална мрежа

Вграден плейър

Това е универсален начин за вграждане на видео клипове в уеб пространството, особено, ако видеото е главното съдържание на съответната страница. Вашите зрители могат директно да пускат видеото.

Можете да персонализирате вида на плейъра, така че да пасва на Вашата уебстраница, функционалност, държание, добавете Вашето лого и се уверете, че така Вашето съдържание е в безопасност.

Флаш видео плейър

Интегрирайте Вашия видео плейър в AS3 флаш уебстраница или филм.

"Pop-in" видео плейър

Видео плейърът , която се появява на Вашата страница и пуска видеото. Този плейър се активира при зрителско кликване на хиперлинк.

Пъхнатия видео плейър не заема толкова много място на Вашата уебстраница като вградения видео плейър.

"Pop-Out" видео плейър

Този плейър се отваря в нов прозорез на браузъра когато потребител кликне върху хиперлинк на Вашия сайт.

Хиперлинкът се създава от нашия генератор на плейъри и може да се модифицира визуално с CSS.

<< Натиснете на синия бутон в ляво за демо.

Прозрачен видео плейър

Идеален за видео клипове от тип „Добре дошли“ и ръководства, представени „ от говорещо на живо лице“.
Плейърът Ви разрешава да използвате прозрачните видео клипове с Алфа канали ( това са специално редактирани видео клипове без фон) и те да се появят в горната част на Вашата уебстраница със специфични координати, които сте настроили.

Можете да увеличавате значително Вашите потребителски ангажименти и ставки за разговор, тъй като имате говорещо на живо,лице , появяващо се на екрана, представяйки на Вашите зрителите.

Обикновен HTML видео плейър Simple

Обикновеният HTML видео плейър е съвместим с CMS системи, които приемат само HTML кодове и блокират Java скриптове! Винаги изпробвайте този плейър, ако имате проблем с вградения видео плейър.

<< Прегледайте демото в ляво.

На живо и уебкаст видео при поискване (VoD) с презентационни слайдове.

Никога не е било толкова лесно да синхронизирате Вашите уебкаст слайдове с плейбека на видеото. Можете да направите линк към Вашите презентационни слайдове, като ги качите от Вашия компютър във Вашия акаунт и след това да определете реда и времето на тяхното сменяне, а когато Вашите зрители гледат видеото, слайдовете се сменят на базата на времетраенето на видео клиповете.

Уебкаст слайдовете се поддържат също така и от Вашите излъчвания на живо. Лесно можете да ги „пъхвате“ в реално време, като кликнете на тях от бутона за излъчване Зрителите могат да гледат излъчването на живо „пъхнати“ слайдове.

Използване на чужд продукт (Бял етикет) със собствена марка

Използване на продукт ( Бял етикет) създаване на марка. Създайте собствена марка ( оверлей на лого и текст) в горната част и направете StreamingVideoProvider напълно невидим. Защо? Това Ви позволява да препродавате услуги на Вашите клиенти със собствена марка без инвестиция в инфраструктура или развитие. Идеалното решение за уеб дизайнери, разработчици, организатори на мероприятия в реално време и т.н. Вграденият код е също (Бял етикет), т.е не се показва нашия домейн.

Live и VoD Streaming

Доставете по целия свят Вашето записано предварително ( наричано също видео при поискване -VoD) или излъчване на живо HD съдържание по най-добрия възможен начин към активирано устройство флаш или iOS. Благодарение на нашите плейъри и мрежа за доставяне на информация, не е необходимо да се тревожите за различни формати на файла, откриване на устройство или как работи в действителност, защото просто работи.

Научете повече »

Персонализиране на плейър

Нашият плейър е възможно да бъде изцяло персонализиран, в случай че Вашата корпоративна идентичност изисква специфични комбинации от цветове. Можете да избирате от палитра с основни цветове и също така най-популярните цветове на уебстраница като цветове за персонализиране.Можете да промените и окраската на плейъра, за да може да изпъкне на дизайна на Вашата уеб страница.

Прегледайте интерактивното видео в дясно. >>

Споделяне в социална медия

Докоснете нова аудитория като разпръснете Вашето съдържание в социални, медийни платформи като Фейсбук, Туитър, Wordpress и т.н. или насърчете зрителите да разпространят техните думи до приятели си с бутоните за споделяне във Вашите плейъри. Вградете Вашето видео във Фейсбук или ги пратете в Туитър- отнема само едно кликване.

Домейн, географска и IP защита

Предотвратете зрители да отмъкват Вашите вградени кодове и да публикуват Вашите видео клипове в техните собствени домейни. Можете просто да определите списъци на проверени домейни и по този начин да заключите съдържанието. Можете също така да обезпечите Вашите видео клипове като изискате географски ограничения ( град, регион, страна), да блокирате индивидуални IP адреси или дори да ограничите броя на съответните зрители, на които е разрешено да излъчват Вашите клипове в рамките на определен часови поток.

Поддръжка субтитри

Добавянето на субтитри към Вашето предварително записани ( видео при поискване VoD) видео клипове е лесно. Можете да внесете най- обичайните формати за субтитри (src или sub) или да създадете Ваши собствени субтитри, като разграничите всяка линия и времетраене , кога да се появяват.

Допълнителни функционалности

  • Флаш, RTMP и HLS доставка
  • Модул пълен екран
  • Модул на разтегляне
  • Автоматично пускане
  • Скриване плейър контрол
  • Контрол на цвят на фона
  • Видео пре- буфер
  • Видео статистика
  • Поддръжка на множество скинове
Всички функционалности

15-дневен безплатен пробен период

Достъп до всички функционалности на платформата.

StreamingVideoProvider  · Тел: +359 (032) 571 7029
Copyright © 2006-2018

StreamingVideoProvider профил