HD Излъчване на живо и видео хостинг

Мобилна поддръжка - Без реклами - Пълен контрол - Записвания на живо и излъчване при поискване( VoD)

Излъчване на живо

Знаехте ли, че ще Ви отнеме по-малко от 10 минути да започване да излъчвате на живо, на Вашата собствена уебстраница или социална мрежа, без добавки и с възможността да монетизирате или да защитите Вашето събитие?

Хиляди компании използват нашите услуги за да предават своите корпоративни събития, семинари на живо и шоута! Присъедините се към тях!

Learn More »

HD видео стрийминг

Най-гледаното време е. Можете да качвате Вашите видео клипове от Вашия компютър; да персонализирате стила и функционалността на видео плейърите, така те най-много ще пасват на идентичността на марката Ви, когато публикувате на Вашата уебстраница, блог или социална медия. С нашата супер бърза мрежа за доставяне на информация (CDN), можете да показвате Вашите видео клипове на многобройна публика без значение къде.

Гледайте видео ръководствата

Ezecaster Pro

EzeCaster Pro е самостоятелен HD видео конвертор на живо, който приема HDMI, RCA компоненти или съчетание аудио визуален сигнал от устройство като камери, визуални миксери или друго оборудване с външен сигнал.

Научете повече »

HD видео стрийминг

Доставете на Вашите зрители спиращи дъха HD видео клипове. Вашите видео клипове изглеждат по- свежи и живи, давайки на Вашите зрители най- доброто качество на изображение с нашата супер бърза CDN мрежова технология. От голямо предимство е , когато Вашата публика се наслаждава и се ангажира с Вашето съдържание.

Видео на всички устройства

Ние използваме най-съвременни технологии за да гарантираме, че вашето видео ще бъде доставено с най-високо качество до всички десктоп компютри , мобилни устройства и телевизори, правейки възможно да гледането му по всяко време и навсякъде.

Защита и контрол на достъпа

Контролирайте кога, къде и как зрителите могат/или не могат Вашето съдържание в уеб пространството, с вградени ограничения за приети домейни, дати, географско положение, парола и дори опции "Плащане за гледане" (PPV). Така Ви е обезпечен добър контрол за приети мрежи и публика.

Научете повече »

Използване на чужд продукт (Бял етикет) със собствена марка

Използване на продукт ( Бял етикет) създаване на марка. Създайте собствена марка ( оверлей на лого и текст) в горната част и направете StreamingVideoProvider напълно невидим. Защо? Това Ви позволява да препродавате услуги на Вашите клиенти със собствена марка без инвестиция в инфраструктура или развитие. Идеалното решение за уеб дизайнери, разработчици, организатори на мероприятия в реално време и т.н. Вграденият код е също (Бял етикет), т.е не се показва нашия домейн.

Споделяне в социална медия

Докоснете нова аудитория като разпръснете Вашето съдържание в социални, медийни платформи като Фейсбук, Туитър, Wordpress и т.н. или насърчете зрителите да разпространят техните думи до приятели си с бутоните за споделяне във Вашите плейъри. Вградете Вашето видео във Фейсбук или ги пратете в Туитър- отнема само едно кликване

Допълнителни функционалности

  • HD на живо и VoD стрийминг поддръжка
  • Флаш, iOS и андроидна поддръжка
  • Безопасен стрийминг
  • Външни качвания и излъчвания
  • Стил и контрол на функционалността
  • Опции ползване на чужд продукт (Бял етикет)
  • Разширени съобщения за достъп
  • Анализи в реално време
  • "Плащане за гледане" (PPV) и поддръжка парола за програмен-приложен интерфейсPPV
Вижте пълен списък на функционалности

15-дневен безплатен пробен период

Достъп до всички функционалности на платформата.

StreamingVideoProvider  · Тел: +359 (032) 571 7029
Copyright © 2006-2018

StreamingVideoProvider профил