Управление на съдържание

StreamingVideoProvider осигурява гъвкава и лесна за използване система за управление на съдържание

Browse & Organize Your Videos

Броузване & подреждане на Вашите видео клипове

Довиждане, Хаос. Здравей, Продуктивност.

Качете Вашите видео клипове на Вашия панел и управлявайте Вашата библиотека по нов и по-добър начин. Намерете Вашите видео клипове по име, описание и дори по дата. Даваме Ви невероятно лесен начин да подредите и управлявате няколко или дори хиляди видео клипове на Вашия панел само със създаването на „умни филтри“ (SmartFilters). Това, което те правят за Вашата видео библиотека практически може да се нарече магия ,като автоматично показване на всичките видео клипове, съдържащи специфични тагове сякаш са по папки. Няма значение, по кой начин ги браузвате, бързо ще намерите каквото искате.

Автоматизация на плейлистите

Можете да добавяте видео съдържание ръчно или динамично, на базата на тагове или друг критерий. Това работи по същия начин като нашите „умни филтри“ (SmartFilters). Никога повече не се взирайте безизразно във Вашата плейлиста чудейки се- „Къде са моите видео клипове?“, позиционирането по подразбиране Ви позволява да добавяте нови видеоклипове на специфично място във Вашата плейлиста.

Можете дори да настройвате Вашите нови видео клипове към предишни принадлежащи конфигурирани опции „Плащане за гледане“ (PPV). Автоматизацията на плейлистата премахва досадните задачи.

Контрол на времево планиране

Настройвайте ръчно или публикувайте автоматично начални и крайни дати на графици и времена, или изберете да имате Вашите видео клипове на разположение през дневни и седмични времеви рамки. Това Ви помага да публикувате Вашето съдържание точно, когато искате да бъдат гледани от Вашата публика.

Планирайте програми на живо ( честота на видео спрямо изискани файлове) за управление на едновременни излъчвания на живо.

Динамично управление на медия

Можете да промените заглавието, миниатюрни изображения, описание, добавяне на клиентски полета, превключване между безплатни за гледане, платени за гледане и дори с модул защита с парола без необходимостта за вграждане на плейър, тъй като промените динамично се вмъкват на Вашата страница. (В най-скоро време).

Допълнителни функционалности

  • HD на живо и VoD стрийминг поддръжка
  • Флаш, iOS и андроидна поддръжка
  • Безопасен стрийминг
  • Външни качвания и излъчвания
  • Стил и контрол на функционалността
  • Опции ползване на чужд продукт (Бял етикет)
  • +
  • Анализи в реално време
  • "Плащане за гледане" (PPV) и поддръжка парола за програмен-приложен интерфейс
Вижте целия списък с функционалности

15-дневен безплатен пробен период

Достъп до всички функционалности на платформата.

StreamingVideoProvider  · Тел: +359 (032) 571 7029
Copyright © 2006-2018

StreamingVideoProvider профил